top of page

Lønn for strevet!

fredag 17. februar 2023

Tekst og foto: Rose Bergslid

Lonn for strevet

Nå er det avgjort. Tingvoll Ull kom til finalen i Næringsteft! En gründerkonkurranse i regi av Sparebanken Møre. Premien på 250 000 er som sendt fra himmelen!


- I tre måneder har vi jobbet veldig intenst med forretningsplan og presentasjoner. Det har til tider vært tøft med nådeløse - men nødvendige - tilbakemeldinger og innspill, forteller Arnar Lyche som er daglig leder i Tingvoll Ull.


Lyche fremhever at de har fått svært god oppfølging gjennom Næringsteft og tilgang på førsteklasses mentorer med et enestående godt opplegg fra A til Å. Han retter en stor takk til Vindel As og Jofrid Bergslid i Riktig Spor som har gitt Tingvoll Ull veldig mye god hjelp underveis. 


- Nå gleder vi oss til finalen 16. mars, jubler Rose Bergslid som er styreleder. Det er ekstra stas at vi deler finaleplass med Anniken Fure Stensrud og Eirik Brandt Fure Stensrud i Agriris som også kommer fra Tingvoll!


Tingvoll Ull er en nystarta bedrift som vil bygge en helnorsk verdikjede for ullprodukt. Visjonen er å gi norsk naturfarga ull nytt liv ved å lage produkter som begeistrer og varmer.

bottom of page