Hvordan produserer vi bærekraftig mat i Midt-Norge?
BESKRIVELSE
Her presenteres små og store aktører fra de komplette verdikjedene vi har i Trøndelag innen blå og grønn mat. Hvert ledd i verdikjeden er en viktig brikke og motor for utvikling.
Vi skal diskutere tema som:
• Hva innebærer et bærekraftig matsystem?
• Hvordan kan lokalprodusert mat bidra til god folkehelse og kvalitet på maten?
• Hvorfor resirkulere og utnytte alle ressurser?
Du møter landbruks- og matminister Sandra Borch, sammen med Midtnorsk Landbruksråd, klyngene Agritech Cluster og NCE Aquatech Cluster samt bedriftene AKVA-group, Galåvolden Gård, MOEN-gruppen, NTNU, REMA 1000, RÅGO, Stiftelsen Norsk Mat og flere.
Samme kveld vil Britannia invitere til en unik middagsopplevelse. Middagen slippes for booking 15. juni.
Matseminarets deltakere vil få en eksklusiv mulighet til å forhåndsbooke plass til denne opplevelsen før den slippes til alle.
Konferansier er Frode Stang, TV-journalist og mediemann. I dag mest kjent som stemmen på BBCs praktserier på NRK.
Trykk her for å se programmet og melde deg på
Vertskap for seminaret er Trondheim kommune ved ordfører Rita Ottervik i samarbeid med NTNU, Midtnorsk Landbruksråd, NCE Aquatech Cluster, Agritech Cluster, NHO, SpareBank 1 SMN, Reitan, Oi! og Trøndersk Matfestival.
DESCRIPTION
Dette arrangementet krever ikke påmelding | This event does not require sign-up.
Britannia Hall
Påmelding (skjema) kommer her
Hvilke felter skal være med?
Start & Sluttdato (flere dager)
Dato: 27. juli 2022 | Kl. 11:00 - 14:30