
Hvordan produserer vi bærekraftig mat i Midt-Norge?
onsdag 27. juli 2022
Tekst: Martin E. Havn, FI / Foto: Oi! og NTNU

Praten gikk livlig da små og store aktører fra blå og grønn sektor møttes til matfaglig seminar under Trøndersk Matfestival.
Seminaret samlet 130 interesserte deltaker, og det er for første gang arrangert matfaglig seminar knyttet til Trøndersk Matfestival. Spesielt trivelig var det at landbruks- og matminister Sandra Borch var til stede. Konklusjonen: Det er ingen tvil om at samhandling er veien til økt bærekraft!
Innledere:
Rita Ottervik
Aslaug Rustad
Anja Gotvasli
Tord Lien
Mikael Lars Forselius
Christopher W. Davidsen
Eva Falch
Anita Rennemo
Kristian Henriksen
Sunniva Live Nicolaisen
Sophia Efstathiou
Gustav Myraune
Nina Sundqvist
Kari Åker
Merete Gisvold Sandberg
Vidar Andersen
Kjell Stokbakken
Maitri Thakur
Samarbeidspartnere:
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU)
Midt-Norsk Landsbruksråd
NCE Aquatech Cluster
Trondheim kommune
NHO - Næringslivets Hovedorganisasjon
SpareBank 1 SMN
Reitan
Oi! Trøndersk Mat og Drikke
#matseminar #Agritech #Aquatech #grønnvekst #lokalprodusert #bærekraft #kortreistmat #Bryggerifesten #Matfesten #folkehelse #Oifølelsen #agritechcluster #aquatechcluster #Trøndelag #Britannia #ressursbruk #samhandling #blågrønnsektor








