top of page
Nina Kleven er Årets ledertalent

Årets ledertalent 2024 er kåret

27. mai 2024

Gjennom hele hennes lederskap har Nina Kleven fra Elotec prioritert kulturbygging og samhandling på tvers av avdelinger og lokasjoner. Som leder er hun ydmyk, og hun har et genuint ønske om at de rundt seg skal lykkes og utvikle seg. Forrige uke stakk hun av med prisen "Årets ledertalent 2024".

Landbruk og beredskap

Landbruk og beredskap

12. april 2024

Tidligere i vinter samlet nærmere 170 personer seg til dagskonferanse om landbruk og beredskap i Molde.

Norske teknologibedrifter møter sauebonden

Norske teknologibedrifter møter sauebonden

11. mars 2024

Småfegruppa i Agritech Cluster og EU-prosjektet Sm@RT (NIBIO) samlet sauebønder, teknologileverandører og rådgivere til en todagers workshop på Kvithamar.

Ny fleksibel løsning tilpasset et moderne, lønnsomt og miljøvennlig landbruk.

AutoAgri innleder samarbeid med svenske Ekobot

27. februar 2024

Ved å bruke Ekobot sitt intelligente redskap for radrensing sammen med AutoAgri sin autonome redskapsbærer, får vi en fleksibel løsning tilpasset et moderne, lønnsomt og miljøvennlig landbruk.

Elotec og innovasjon innen helseteknologi

Fra fjøs til sykehus!

12. februar 2024

I flere tiår har Elotec vært en pådriver for brannsikring av landbruket, og bedriften har for lengst tatt en ledende rolle innen fagområdet. Ved hjelp av innovativ sensorteknologi har utallige dyr berget livet og storbranner har blitt avverget. Nå vil bedriften fra Oppdal utvikle teknologi som kan revolusjonere helsevesenet.

Inspirerende næringsmøte i Surnadal

Inspirerende næringsmøte i Surnadal

26. januar 2024

Denne uka samlet vi oss på HammerStuene for å lære mer om fjøsprosjektet «Smarte bygg», og for å bli bedre kjent med tre- og industrimiljøet i Surnadal. For Åslaug Hennissen ble dette siste opptreden i regi av klynga, nå som Hege Michelsen Kolstad fra FI-Fremtidens Industri, overtar rollen som klyngeleder.

Beviset på at mye kan skje når man samarbeider med næringslivet

Beviset på at mye kan skje når man samarbeider med næringslivet

14. desember 2023

Det sier Halvor Mortensen om den raske etableringen av BioTA. En av årsakene til at etableringen kunne så gå raskt, var nettverket de fikk tilgang til gjennom Bioverdi-prosjektet.

Kan kortreiste klær reise norsk klesindustri?

Kan kortreiste klær reise norsk klesindustri?

7. desember 2023

«Klesproduksjon er ein av miljøverstingane globalt. Me må bli meir lokale»

Fra missing link til klynge

Fra missing link til klynge

4. desember 2023

Workshops, en kartleggingsstudie av råstoff, og flere forskningsprosjekt. Dette er bare noe av det som har kommet ut av Bioverdi-prosjektet. Men visste du at Bioverdi også er fødestedet for Agritech Cluster?

Bioverdi

Bioverdi: Økt verdiskapning fra bioøkonomien i hav-, jord- og skogbrukssektoren

20. november 2023

Hvilke synergier finnes i disse tre sektorene? Hva kan næringene lære av hverandre? Finnes det nye varestrømmer og verdier mellom sektorene? Dette er bare noen av spørsmålene prosjektet Bioverdi skal finne svaret på.

Klimasmarte bønder viser vei

Klimasmarte bønder viser vei

8. november 2023

Bonden vil gjøre riktige valg. Hva skal bonden gjøre i dag og i morgen for å få dette til? Dette er så viktig, og vi søker etter disse svarene i AgriForsk.

Bærekraft på egne gårdsbruk

Bærekraft på egne gårdsbruk

20. september 2023

- Vi må drive slik at det frister for neste generasjon å ta over, fremhevet melkeprodusenten Anna Håland Berget fra Åndalsnes under fagdagen på Dyregod.

Siste nyheter

bottom of page