Workshop Bærekraftige matsystemer
BESKRIVELSE
Agritech Cluster skal i samarbeid med klyngemedlemmene NTNU, Norsk Kylling og Oi! arrangere en digital workshop om
"Fremtidige muligheter med bærekraftige matsystemer"
PROGRAM
Velkommen
Prosjektleder Kristine Rise, Oi!
Klyngeleder Åslaug Hennissen, Agritech Cluster.
Introduksjon og status
NTNU Food Forum «Fremtidige muligheter med bærekraftige matsystemer».
Daglig leder Marte Bjørnsund, Matsentralen Trondheim «Hvor oppstår matsvinnet?. Tall og fakta.»
Forskningsleder Kirsti Greiff, SINTEF Ocean «Industriell symbiose. Hvordan sidestrømmer blir til ressurser i sirkulærøkonomien».
Hva er behovet og utfordringer sett fra bedriftenes side - hva har vi gjort og hvor må vi ta tak i 2023?
Direktør Bærekraftig innovasjon Hilde Talseth, Norsk Kylling «Ansvarlighet i hele verdikjeden». Vi søker samarbeidspartnere for videre bærekraftig utvikling».
Daglig leder Anita Galåen, Galåvolden Gård «Utnyttelse av restråstoff fra ost».
Daglig leder Vegard Lilleler, Grønne Folk «Snåle grønnsaker».
Metoder, teknologier og løsninger - FoU-prosjekter og erfaringer
Seniorforsker Egil Petter Stræte, Ruralis «SusFeed».
Daglig leder Kari Ljøkjel, Felleskjøpet Fôrutvikling «Matens krav til fôrutvikling. Nye løsninger - muligheter og utfordringer».
CCO Kristine Fjærli, Nutrishell, «Hvem er Nutrishell og hva gjør vi?».
Post doc Gunn Merethe B. Thomassen, NTNU «Mattrygghet i hydroponisk dyrking av salat»
Workshopen vil bestå av korte innlegg fra næringene og forskningen, samt gruppediskusjon rundt behov og muligheter.
Workshopen vil passe for ansvarlige og ansatte som jobber med bærekraft og sirkulær økonomi, samt ledere av bedrifter og andre virksomheter.
Frist for påmelding: mandag 13. februar 2023.
Vel møtt!
DESCRIPTION
Dette arrangementet krever påmelding | This event requires sign-up.
Digital workshop
Påmelding (skjema) kommer her
Hvilke felter skal være med?
Start & Sluttdato (flere dager)
Dato: 14. februar 2023 | Kl. 08:00 - 10:30