Oi! Matseminar 2024
BESKRIVELSE
Oi! Matseminar arrangeres 31. juli hos Scandic Nidelven i Trondheim, dagen før Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen åpner. Seminaret skal løfte tema som er viktige for Trøndelag som matregion.
I år snakker vi om:
Hva er viktige kriterier for dyrevelferd for laks og fjærkre? Hvordan jobber store aktører som Norsk Kylling og Lerøy med dette, og har disse to bransjene noe å lære av hverandre?
Tjener bonden mer på å levere til kjedenes egne merkevarer (EMV) – og kan slike produkter bli en matskatt?
Hvordan kan det offentlige bidra til å øke selvforsyningsgraden? Hvilke tiltak setter Trondheim kommune inn og hvordan skal Trøndelag fylkeskommune få mer lokalmat i sine kantiner og hvorfor er ikke fisk og sjømat en del av debatten om selvforsyning?
DESCRIPTION
Dette arrangementet krever ikke påmelding | This event does not require sign-up.
Scandic Nidelven, Trondheim
Påmelding (skjema) kommer her
Hvilke felter skal være med?
Start & Sluttdato (flere dager)
Dato: 31. juli 2024 | Kl. 08:30 - 14:00