top of page

Oi! Matseminar 2024

BESKRIVELSE

Oi! Matseminar arrangeres 31. juli hos Scandic Nidelven i Trondheim, dagen før Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen åpner. Seminaret skal løfte tema som er viktige for Trøndelag som matregion.


I år snakker vi om:

  • Hva er viktige kriterier for dyrevelferd for laks og fjærkre? Hvordan jobber store aktører som Norsk Kylling og Lerøy med dette, og har disse to bransjene noe å lære av hverandre?

  • Tjener bonden mer på å levere til kjedenes egne merkevarer (EMV) – og kan slike produkter bli en matskatt?

  • Hvordan kan det offentlige bidra til å øke selvforsyningsgraden? Hvilke tiltak setter Trondheim kommune inn og hvordan skal Trøndelag fylkeskommune få mer lokalmat i sine kantiner og hvorfor er ikke fisk og sjømat en del av debatten om selvforsyning?


Mer informasjon finner du her!

DESCRIPTION

Dette arrangementet krever ikke påmelding | This event does not require sign-up.

Scandic Nidelven, Trondheim

Påmelding (skjema) kommer her

Hvilke felter skal være med?

Start & Sluttdato (flere dager)

Bli med | Join now

Dato: 31. juli 2024 | Kl. 08:30 - 14:00

Påmeldingsskjema

Takk for din påmelding!

Type deltakelse
bottom of page