top of page
Open Site Navigation

Agrisjå 2023 - Smartere landbruk

BESKRIVELSE

Agrisjå er en av landets største fagmesser for landbruk. Her samles profesjonelle bønder, kjøpelystne og skuelystne fra hele landet for å gjøre en god handel eller oppleve bredden og mangfoldet våre bygdenæringer har å by på. Samtidig er Agrisjå en stor publikumsopplevelse for store og små.


Agrisjå planlegger å ha moderne landbruksteknologi, under overskriften «Smartere Landbruk», som hovedtema under messedagene i august 2023. Dette som utstillinger og demonstrasjoner, og som hovedtema når det gjelder faglige møter og foredrag.


Smartere Landbruk var på agendaen også ved planleggingen av Agrisjå 2020, men koronapandemien satte en stopper for dette og medførte avlysing av hele Agrisjå 2020. Målet er nå å komme tilbake igjen sterkere og bedre, slik at Agrisjå 2023 kan arrangeres i tråd med selskapets mål og visjoner om å bidra til økt verdiskaping og konkurransekraft i landbruket.


I 2017 var det store fornyelsesprosjektet for Agrisjå å kunne presentere for utstillere og besøkende et nytt og flott messeområde på Frigården i Stjørdal. Et nytt område som kunne sikre framtidig kvalitet på den tradisjonsrike landbruksmessen. Agrisjå 2017 hadde rekorddeltakelse med 320 utstillere. Det ble solgt til sammen 45.000 kvm messeareal med et besøk på ca. 30000.


I 2023 vil moderne landbruksteknologi stå i fokus med realisering av prosjektet Smartere Landbruk. Prosjektet skal presentere de nyeste teknologiske løsninger for mer effektiv drift og bedre utnyttelse av våre ressurser. Målet er økt verdiskaping i landbruket, en lettere og mer ordnet arbeidshverdag for bonden, og ikke minst reduserte klimagassutslipp.


Agrisjå arrangeres av selskapet Trøndersk landbruk AS som eies av Tine SA, Nortura SA, Felleskjøpet Agri SA, Allskog, Sør-Trøndelag Landbruksselskap sammen med organisasjonene Norges Bondelag, Stjørdal og Meråker bonde og småbrukerlag, Bygdekvinnelagene i Stjørdal og 4H.

DESCRIPTION

Dette arrangementet krever ikke påmelding | This event does not require sign-up.

Frigården i Stjørdal

Påmelding (skjema) kommer her

Hvilke felter skal være med?

25. august 2023 - 27. august 2023

Startdato | Tid

Påmeldingsskjema

Takk for din påmelding!

Type deltakelse
bottom of page